Ez mi? Ez egy szobor… nem ez egy ház… legalábbis beton!

Ez mi? Halál komolyan kérdezem. Szóval…ez a (mindenki definiálja magának)…

…ez micsoda?

Aki tud bármit erről az izéről, hogy még a pleisztocén korszakban megkövült visszamaradt fosszíliáknak utolsó Európában felelhető darabja, vagy Soros-tervének a része, esetleg a Michelangelo-kód kulcsa, vagy csak simán elcseszték a kőműves elvtársak back in the ’60s, az írja meg!!!

Várjuk a nálunk műveltebb olvasóink ismereteit, véleményét. Amit tudtok, írjátok meg nekünk az egyperce@gmail.com-ra, vagy itt az oldalon vélemény-hozzászólásban erről aaaa…izé…szoborról.

Viccet félretéve az alkotás a magyar absztrakt művészet egy darabja kell hogy legyen, de még a mindentudó Google segítségével is vajmi keveset lehet megtudni róla. Budapesten, a Déli Pályaudvartól nem messze, a Maros utca elején egy érdekes köztéri alkotás leselkedik a járókelőkre… illetve szerintem sokan észre sem veszik, pedig valóban figyelemre méltó dolog.

Ígérjük, ha többet tudunk, közöljük. Írjon, aki tud valami okosat vagy rémeset a Maros utcai ház falába ágyazott betonbigyóról.

 

2
Szólj hozzá!

avatar
2 Témák
0 Válaszok a témára
0 Követők
 
Legnépszerűbb hozzászólás
Legfelkapottabb téma
1 Hozzászólók
Budapest rétegei és a beton másik arca • 1/Cptibor Mostanában hozzászóltak
  Feliratkozás  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
ptibor
Vendég
ptibor
trackback

[…] találsz alatta. Pár hónapja véletlenül vágtunk bele a hagyma-Budapest egyik rétegébe, amikor értetlenül álltunk egy kültéri beton-plasztika előtt. Hála olvasóinknak már úgy nézünk a Maros utcában található Szabó István plasztikára, […]