Lim Heng Swee aka ilovedoodle

Figyelem, a szövegben túlreprezentáltak a közetkező szavak: édes, bűbájos, cuki.

Kinek nem gyomra, ne vegye magába.

 

Gyorstalp(aláv)aló 

Ha Kuala Lumpurban jársz, könnyedén megeshet, hogy összefutsz az ott alkotó Lim Heng Swee-vel a malajziai grafikussal (akinek mindig ki fogom írni a nevét, mert lusta vagyok utánawikipédiázni, hogy melyik a kereszt- és a családneve.)

Szóval mész, meglátod, felsikoltasz, feltéve, ha az 1.768.000 ember közül ki tudod választani, hogy ki lehet ő. Javaslom előtte az ázsiai filmek nézését, hogy legalább a fiú-lány megkülönböztetést jobban csináld mint az európai népesség nagy átlaga.

De segítek, emberünk így néz ki, családostól:

 

Ha véletlenül nem lenne máris szuperszimpatikus, hogy a facebook oldalán néha összefutsz a családi képeivel, akkor íme a kép, amit egy túrázáskor lőtt a fiáról:

Meg az, amikor lekapta a fia első alkotós élményét:

De mielőtt átmenne a buli nagymamás-családporTRÉsba, írok pár sort arról, hogy mit is csinál tulajdonképpen.

Lim Heng Swee-ről jó tudni, hogy a mantrája a “Doodling A Smile” (firkálj mosolyt), ami tükröződik is a munkáiban, amiket csomó-csomó híres és jóhírű lapban lehoztak már (értsd: IdN aka International design Network, Readers Digest, SwissMiss, és gondolom egyéb ponyvasztárújságok.) Ezen kívül meg úgy kétszázötvenezren követik facebookon, instagramon, meg mindenfelé. Köztük én is.

Lim Heng Swee szuperereje a szuperkedvességben rejlik. Mosolygó felhőcskék, szivárványok, és ezernyi cukiság köszön nyalókaárnyalatú grafikáiról. Már-már marcipános, de ha az én öregbácsisan púderérzékeny gyomrom beveszi, szerintem másnak sem jelent akadályt. Vagy ha mégis, tudom, hogy úgyis nézegetni fogja. Csak titokban.

 

Van egy szeresd-magad-sorozata – különböző állatokkal – de mindegyik hasonszőrűen tündibündi:

Gyakran indul ki angol szóviccekből, ezekre be is szúrok pár példát:

De amitől nekem belopta magát a szívem csücskébe, az a formaiságra építő kreatív, meglepő és bűbájos megoldásai és kapcsolásai.

Értsd:

És persze a helyzetek, amelyeket mindnyájan ismerünk:

 

Tovább nem is szaporítom a szót.

https://www.ilovedoodle.com/
https://www.facebook.com/ilovedoodle/

 

Momo (2018)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük