OMG! Ez a nő megnyitotta az e-mailfiókját, ami ezután történt, az HIHETETLEN!

Ezután rájött, hogy ma (június 23-án) van a spam-ellenes világnap.

A spam elnevezés eredetileg egy nagyon olcsó és nagyon rosszízű amerikai konzervet jelölt.

A mai köztudatban viszont mint kéretlen tartalom szerepel, amelyet leggyakrabban e-mailen keresztül továbbítanak tömegesen. Létezik viszont olyan formája is, amely blogok, internetes fórumok ellen irányul, többnyire ilyen, vagy ehhez hasonló figyelemfelkeltő címmel: OMG! Ez a nő megnyitotta az e-mailfiókját, ami ezután történt, az HIHETETLEN!

E jeles világnap alkalmából tehát nézegessen Ön is kéretlen tartalmakat, amelyek a spammel ellentétben nem károsítják a gépét, legfeljebb az agyát.

 

Itt van rögtön ez a három szimpatikus ázsiai nő és az ő szintén szimpatikus kiegészítőik. Ugye, hogy megérte rákattintani a cikkre?

 

Ez a ruha remek választás lehet egy ilyen meleg nyári napon. Emellett nagyon ízléses is.

 

Hogy ne csak álmellek szerepeljenek a cikkben, itt van ez a kép a pacalhalról, vagy angol nevén blobfish-ről, ami minket Karcsi bácsira emlékeztet, miután megtudta, hogy ismét hangoskodni fogunk a házban.

 

A pacahal nemcsak szemből impozáns.

 

Ezt a kalapot csak akkor vennénk föl, ha kiderülne, hogy nem púrhabból van.

 

Nem tudjuk, hogy ki ez a nő, de több versenyszámban is indulhatna a Grimaszfesztiválon (ilyen fesztivál tényleg van? Ugye igen? Ha nincs, akkor legyen!).

 

Ismét visszatértünk a női mellekhez, bár ezek most igaziak, és nagyon erősnek tűnnek. Szerintünk többfunkciós lehet ez a háziasszony, söprés közben mosogatni is tud.

 

Ha még mindig nem lenne jókedve, akkor nézze meg ezt a képet:

 

De reméljük, hogy már jókedve van, ugyanis elérkeztünk az utolsó képhez. Ő pedig itt Kalács, az 1/c elsőszámú kutyája. (Egyelőre második nincs.) Nem mindig néz ki így.

A spamekkel kapcsolatban további hasznos információt nyújthat még ez a cikk: https://www.crane.hu/junius-23-spam-ellenes-vilagnap/, illetve az Ön e-mailfiókja.

Metro L. Léna