Szabadulószoba az Ördögkatlanon

Tavaly ReKultúrát vittünk, idén csak simán rátok zárjuk az ajtót. Vagyis dehogy. Megismerkedtünk egy fószerrel, aki mindenfélét, de főleg képeket gyűjt. Na, ő szeretné ha megnéznétek a gyűjteményét.
Mindennél jobban szeretné.

Már minden elő van készítve a fogadásotokra, a festmények, értékes szobrok csak titeket várnak az egyébként jóformán üres helyiségekben. Ha jobban is érdekelne, itt eredetiben láthatsz Hieronymus Bosch vagy akár Frida Kahlo képet is. A megnyitókon elmaradhatatlan pogácsa innen sem hiányozhat, éhen halni nem fogtok.
Vajon ki ez a gyűjtő, és mit akar veletek? Avagy miért nem nyílik az ajtó, ha lenyomod a kilincset.

Egypercḗs szabadulószoba”, ami annyit tesz: a kultúrsokk fogságából kell szabadulj – már ha akarsz.

Az 1/C online online kulturális folyóirattal új formába próbáljuk önteni a már ismert koncepciót: a kultúra kollektív tudásának kincseit felhasználva hívni mindenkit arra, hogy vegyen részt az alkotásban, az újraalkotásban. Mélyre ásni néhány műalkotásban és történeteikben, alaposan mögé nézni a képeknek és közben a megszokottból kiszakadva közösen belemerülni ebbe a fantázia-játékba.

Egy szó mint száz, kulturális szabadulószobával készülünk az oda betévedőknek!
Júni 31-től Augusztus 3-ig minden nap 16 órától várunk benneteket Kisharsányban.

Mindegyik alkalom 1 órát vesz igénybe, lehet jönni összeszokott társasággal (3-6 fő) vagy akár bátor, egyedüli érdeklődőként is. A közös munka úgyis csapattá formálja az összeverődött résztvevőket. 🙂 A részvételhez semmilyen előzetes tudás nem szükséges.

Megtalálsz minket a Katlan ideje alatt minden nap 16 órától Kisharsányban, vagy tájékozódhatsz facebookon is, egész pontosan itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük